Julshow

En helkväll med årets roligaste julshow, unikt backstage material och chatt med Måns Zelmerlöw och Per Andersson, hemma från ditt vardagsrum. Allt detta med julmat från Magdakullan! Magdakullan tillsammans med LRF har ett rabatterat pris på showen, endast 149 kr.

OBS! Sänds ENDAST onsdag 16 december från kl. 19:45.

För att julkänslan ska infinna sig även detta år erbjuds nu en oförglömlig afton med artisten Måns Zelmerlöw och komikern Per Andersson från Hamburger Börs. Med ”Tomten och Bocken – En slags Julshow” bjuder Måns och Per på musik, humor och spontana upptåg som garanterat kommer få dig i rätt sinnes- och julstämning.

Det blir egenskrivna låtar, ett magiskt band och en stor dos spektakulärt innehåll med humoristiska inslag. En sprakande kväll som bara måste upplevas. Att dessutom ha med stjärnregissören Edward af Sillén är det som upplagt för en återkommande julklassiker.

Julmaten till beställer ni så klart från Magdakullan! Vi har utlämning den 16 december från kl 14.

Läs mer och beställ era rabatterade biljetter till showen här.

Läs mer och beställ er julmat här.

PROGRAM ONLINE EVENT 16 DECEMBER

19:45 Pre-show
Här får du träffa våra värdar för kvällen – Måns och Per. De kommer att berätta om kvällens upplägg och ser till att du är förberedd på allt som kommer hända.

20:00 Huvudshow
Måns och Per välkomnar dig till en oförglömlig kväll från anrika showkrogen Hamburger Börs. Det blir musik, humor och spontana upptåg, som garanterat kommer att få dig i rätt sinnes- och julstämning. Det blir egenskrivna låtar, ett magiskt band och en stor dos humoristiska inslag. VÄLKOMNA!

ca 22.00 Post-Show
Här blir det eftersnack och bus efter showen med Måns och Per! Kanske får vi svaret på vem som är Tomten och vem som är Bocken? Vi lovar dig att det här vill du inte missa!