Restaurangen

Nötköttet från gården, gösen från grannen, och viltköttet från Sörmland!  Vi välkomnar er till vår mysiga restaurang i gamla stallet på Magda gård, två mil utanför Eskilstuna.

På menyn finns normalt detaljer från rödkulla, fisk, burgare på rödkullefärs och andra rätter. Från baren serveras öl från Eskilstuna och viner från Toscana. Dagtid beställs mat och dryck i kassan, kvällstid tar vi upp beställningar vid borden. Är ni fler än åtta så ser vi gärna att ni förbokar då vi har ett litet kök! Kom och njut av en upplevelse på landet! Ibland, när det är många gäster, kan det ta en liten stund att få maten här men vi gör vårt bästa. Vi ser fram emot att ha er här! Under våren har vi en begränsad meny.

Samtliga rätter finns för avhämtning

Previous
Next

Sommartid har vi en stor uteservering under ekarna invid beteshagen med gott om utrymme för lekfulla barn och vuxna. Rödkullorna gör er gärna sällskap!

Då det ofta är fullbokat är det säkrast att boka bord. Ring 016-800 18 eller skicka e-post till info@magdakullan.se.

Öppettider hittar du längst ner på sidan, i sidfoten. 

Caféet

Previous
Next

I vårt gårdscafé finner ni ekologiskt kaffe, te och bakverk. Allt är hembakt i stallet!

Catering / Avhämtning

All mat på våra menyer går att få för avhämtning. Önskar ni catering till er fest så kontakta oss för menyförslag! Portionerna är väl tilltagna och ingredienserna är närproducerade så långt det är möjligt.


Previous
Next

Dop, bröllop eller begravning?

Välkomna att kontakta oss för att servera er vid dessa tillfällen. Antingen i våra egna lokaler på Magda som rymmer upp till 45 personer eller i Näshulta kommunalhus som rymmer upp till 150 personer, bokas via Svenska Kyrkan.