Restaurangen

Nötköttet från gården, gösen från grannen och musten från Hälleforsnäs!  Vi välkomnar er till vår restaurang i gamla stallet på Magda gård, två mil utanför Eskilstuna.

På menyn finns normalt detaljer från rödkulla, hjälmargös, smashade burgare på rödkullefärs och andra rätter. Från baren serveras öl från Sörmland och viner från Toscana. Dagtid beställs mat och dryck i kassan, kvällstid tar vi upp beställningar vid borden. Är ni fler än åtta så ser vi gärna att ni förbokar då vi har ett litet kök! Kom och njut av en upplevelse på landet! Ibland, när det är många gäster, kan det ta en liten stund att få maten här men vi gör vårt bästa. Vi ser fram emot att ha er här! Varmköket öppnar kl.11 och på lördagar har det en paus mellan 1530-1630.

Samtliga rätter finns för avhämtning.

Föregående
Nästa

Sommartid har vi en stor uteservering under ekarna invid beteshagen med gott om utrymme för lekfulla barn och vuxna. Rödkullorna och myskankorna gör er gärna sällskap!

Då det ofta är fullbokat är det säkrast att boka bord. Ring 016-800 18 (ons-sön) eller skicka e-post till info@magdakullan.se. Nämn gärna om ni vill sitta ute eller inne och skicka med ett mobilnummer om vi behöver nå er, välkomna!

Öppettider hittar du längst ner på sidan, i sidfoten. 

Caféet

Föregående
Nästa

I vårt gårdscafé finner ni kaffe, te och bakverk. Allt är hembakt i stallet! Våra smörgåsar finner ni längst ner i menyn.

Meny

Mindre förändringar av menyn kan ske beroende på tillgång av lokala råvaror.
Dagtid beställs mat & dryck i kassan. Kvällstid är det bordsservering.

Catering / Avhämtning

All mat på våra menyer går att få för avhämtning. Önskar ni catering till er fest så kontakta oss för menyförslag! Portionerna är väl tilltagna och ingredienserna är närproducerade så långt det är möjligt. Tyvärr kan vi inte erbjuda större catering under vår högsäsong under juli  och till mitten av augusti.

 

Föregående
Nästa

Dop, bröllop eller begravning?

Välkomna att kontakta oss för att servera er vid dessa tillfällen. Antingen i våra egna lokaler på Magda som rymmer upp till 45 personer eller i Näshulta kommunalhus som rymmer upp till 150 personer, bokas via Svenska Kyrkan.