Restaurangen

Nötköttet från gården, gösen från grannen, och viltköttet från Sörmland! Varmt välkomna till vår mysiga restaurang i gamla stallet på Magda gård, två mil utanför Eskilstuna.

Dagmeny – kl 10-16

Dagtid serveras ett antal varmrätter och caféet har smörgåsar och bakverk. För lunchsugna har vi alltid en dagens rätt som du hittar längst ner på sidan. Dagtid beställs mat och dryck i kassan.

Kvällsmeny – à la carte – kl 16-22 (just nu till 2030 p.g.a. rådande regler)

På kvällarna serverar vi en meny med vårt eget nötkött och lokala råvaror. På à la carte-menyn finns normalt ädeldetaljer från rödkulla, gös från Näshulta, burgare på rödkullefärs och andra rätter. Från baren serveras öl från Eskilstuna och viner från Toscana.

Samtliga rätter finns för avhämtning.

Previous
Next

Sommartid har vi en stor uteservering under ekarna invid beteshagen med gott om utrymme för lekfulla barn och vuxna. Rödkullorna gör er gärna sällskap!

Då det ofta är fullbokat är det säkrast att boka bord. Ring 016-800 18 eller skicka e-post till [email protected]

Öppettider hittar du längst ner på sidan, i sidfoten. 

Caféet

Previous
Next

I vårt gårdscafé finner ni ekologiskt kaffe, te och bakverk. Allt är hembakt i stallet!

Catering

Välkomna att kontakta oss för att beställa mat till er fest. Portionerna är väl tilltagna och ingredienserna är närproducerade så långt det är möjligt.

Menyexempel, vi kan ordna det mesta!

Previous
Next

Dop, bröllop eller begravning?

Välkomna att kontakta oss för att servera er vid dessa tillfällen. Antingen i våra egna lokaler på Magda som rymmer upp till 45 personer eller i Näshulta kommunalhus som rymmer upp till 150 personer, bokas via Svenska Kyrkan.