Gårdsbutiken

Välkommen till vår gårdsbutik med sörmländska delikatesser.

Normalt kan ni köpa styckdetaljer av ekologiskt nötkött, fryst färs, ett antal olika korvsorter, isterband och hjälmargös i sortimentet. Vi styckar nötkött var tredje vecka året runt så tillgången varierar.

Här kan du läsa mer om vårt KRAV-märkta kött och om vår korv.

Vi har även närodlade produkter från andra producenter i Sörmland beroende på säsong; grönsaker, ägg, rapsolja, äppelmust och mycket annat. Vill ni vara säkra på aktuellt sortiment så ring gärna innan.

Handla när det är stängt?

Vill ni besöka butiken när det normalt är stängt för att handla kött, korv eller annat från sortimentet? Vi finns oftast på gården så ring oss på 016-80018 så möter vi upp när det passar er.

Föregående
Nästa

Magda NK - loppis

Loppis mellan Eskilstuna och Katrineholm

I magasinet på Magda säteri i Näshulta mellan Eskilstuna och Katrineholm ligger en exklusiv loppmarknad utöver det vanliga. Här finner ni tusentals saker, antikt från förr blandat med moderna ting. Allting vackert presenterat på två våningar i timmerbyggnaden från 1883.

Retro-prylar, kläder och antikt

Här finns verkligen något för alla! I de olika rummen samlas second-hand, glas, porslin, böcker, skivor, konst, möbler och mycket, mycket mer. Och det bästa av allt, vi har öppet så gott som året runt, se öppettider längst ner på sidan!

Föregående
Nästa

Magda NK , Nostalgi & Kvalité, i Näshulta utanför Eskilstuna, är en loppmarknad med något för alla. Gårdsfrun Eva sköter om loppisen och hjälper er gärna i loppisen!

Fikar och äter gör ni i restaurangen i gamla stallet alldeles intill! Läs mer om restaurangen här.

Magda NK har samma öppettider som gårdsbutiken och restaurangen. Se öppettider längst ner på sidan.